برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/04/31 - 07:15
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 29
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

تهیه سه مجله الکترونیک توسط حوزه فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل

مهندس فرزاد صیادی فر از تهیه و تنظیم سه مجله الکترونیک به همت کارشناسان این معاونت خبر داد.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

مهندس فرزاد صیادی فر رئیس اداره فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان آذربایجان غربی در گفتگو با مسئول روابط عمومی این معاونت در خصوص عملکرد این حوزه در سال گذشته گفت: در دنیای پرشتاب امروز، ارتقاء سطح سلامت جامعه مستلزم نظارت دقیق، برنامه‌ریزی هدفمند و اجرای مستمر سیاست‌های کیفی و ایمنی در حوزه فرآورده‌های سلامت‌محور است. در همین راستا، واحد تحت مدیریت اینجانب در سال‌های اخیر با تمرکز بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل‌های دارویی و تغذیه‌ای و شیر خشک، تلاش کرده است تا با نظارتی مؤثر و علمی، و با بهره گیری از آخرین دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌های سازمان غذا و دارو، گامی بلند در جهت اطمینان از سلامت این محصولات و صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان بردارد.

صیادی فر افزود: با توجه به اینکه مبارزه با عرضه و توزیع محصولات قاچاق و غیرمجاز یکی از وظایف سازمان غذا و داروست کارشناسان این حوزه  در بازرسی های انجام شده در طول سال گذشته بیش از 300 قلم از انواع فرآورده های قاچاق و خارج از شبکه را کشف و ضبط نمونه و متخلفین را به مراجع قضایی جهت صدور حکم معرفی نمودند. همچنین 300 پرونده از متقاضیان کشوری اخذ مجوزهای قانونی تولید فرآورده‌های طبیعی و مکمل مورد بررسی و اعلام نظر کارشناسی قرار گرفت.

اولین درمانگاه طب سنتی دانشگاه در محل کلینیک فوق تخصصی تدبیر شهرستان ارومیه با پیگیری‌های انجام گرفته توسط معاونت غذا و دارو و این اداره و همچنین همراهی و متخصصین طب سنتی سطح استان و معاونت درمان و استقبال مدیریت کلینیک تدبیر که این مهم نقش بسزایی در پاسخگویی به خواسته های برحق آحاد مردم در خصوص اخذ خدمات پزشکی و دارویی طب سنتی و ایرانی دارای مجوز قانونی و کاهش مراجعه به مراکز فاقد صلاحیت در نتیجه کاهش مصرف خودسرانه این قبیل از فرآورده ها داشته است که این اقدام را می‌توان گامی بلند در نیل به اهداف عالیه بهداشت و سلامت که همانا ارتقا سلامت آحاد جامعه می باشد را قلمداد کرد.

رئیس اداره فرآورده های طبیعی ،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو افزود: تسهیل در صدور مجوزهای قانونی به متقاضیان بسته بندی گیاهان دارویی از طریق طرح موضوع در کمیته فنی مدیریت نظارت و ارزیابی مواد غذایی و تصویب آن بطوری که از حدود 70 گیاه دارویی که در ضوابط مربوطه مشمول اخذ پروانه ساخت عرقیات گیاهی می‌بودند ازین‌پس برای گیاهان مذکور، می‌توان پروانه بسته بندی گیاهان نیز دریافت کرد.

صیادی فر در پایان گفت: یکی دیگر از اقدامات شاخص این حوزه تدوین، چاپ و اطلاع رسانی سه مجله الکترونیک مرتبط با فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی اقشار مختلف جامعه انجام پذیرفته جهت دسترسی و مشاهده مجله ها می توانید به سایت معاونت غذا و دارو مراجعه نمایید.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 18428
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب